Uncategorized

Stem met twee stemmen op Scouting Die Robben bij de Rabo Clubkas Campagne

Rabo Clubkas Campagne: Steun Scouting Die Robben!

De gedachte achter de Rabobank Clubkas Campagne is dat leden van de Rabobank inspraak krijgen in de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Rabobank Kop van Noord-Holland stelt hiervoor € 225.000, – beschikbaar. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Dit doen zij door stemmen uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de vereniging of stichting! Afgelopen jaar hebben we al een mooi bedrag mogen ontvangen dankzij u! Dit bedrag proberen we dit jaar minimaal te evenaren maar daar hebben wij wel uw hulp bij nodig.

 

Hoe werkt het?

Om te kunnen stemmen moet u lid zijn van de Rabobank (als u klant bent bij de Rabobank bent u nog niet automatisch lid). U kunt gratis en zonder verplichtingen lid worden van de Rabobank. Bij een en/of-rekening kan uw partner ook lid worden. Als u lid bent ontvangt u per post of via e-mail een unieke code waarmee u kunt stemmen. Van 23 april tot en met 14 mei 2019 kunt u via een online stemmodule uw stem uitbrengen op de clubs die u een warm hart toe draagt. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht. Het is belangrijk dat Scouting Die Robben zoveel mogelijk stemmen ontvangt dus graag ontvangen wij die twee stemmen van u!

De verdeling van het geld zal naar rato van het aantal stemmen zijn. In totaal verdeelt de Rabobank dit jaar € 225.000, – over alle verenigingen, dus het is echt de moeite waard dat u in actie komt!!!

Word lid van de Rabobank en stem bij de Rabo Clubkas Campagne met twee stemmen op Scouting Die Robben.

 

Lid worden om te mogen stemmen kan uiterlijk tot 1 april via www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden.

U zou ons enorm helpen als u dit ook doorgeeft aan familie/vrienden/buren. Alvast hartelijk bedankt!

De stemperiode is van 23 april tot en met 14 mei 2019. Hierover wordt u nog geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Scouting Die Robben Wieringerwerf