Uncategorized

MTB toertocht 30-09-18

30 september 2018: MTB Die Robben toertocht

Die mag je niet missen!

Elke keer is Die Robben MTB tocht een verrassing. Gaat hij door de landerijen en het bos of ook nog een stukje over Wieringen?  Zondag 30 september is de tocht weer te rijden.  Op deze dag zet Scoutingvereniging Die Robben de deuren van haar clubhuis open, van waaruit de MTB tocht zal starten tussen 9.00 en 9.30 uur. De route is te rijden over drie verschillende afstanden van ongeveer 60, 40 en 20 kilometer.
Hoe de tocht er uit zal zien hangt af van de omstandigheden van de landerijen en de initiatieven die ons worden aangeboden. Misschien zit er deze keer een oversteek over het kanaal in. De tocht wordt in samenwerking met Cycling Team Wieringermeer uitgezet.  Wilt u alvast een voorproefje nemen? Kijk dan eens op de Facebookpagina Scouting Die Robben MTB tocht.

Het clubhuis Die Robben is gevestigd aan de Pr. Irenestraat 19b te Wieringerwerf.

De auto kunt u parkeren aan de Terpstraat of de Brink.

Deelname kost € 6,00. Inschrijving is aan de start.